Skip navigation EPAM

Згода на обробку персональних даних

Продовжуючи використовувати даний сайт, я надаю свою добровільну, конкретну, інформовану і свідому згоду ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ» (03150, г. Київ, вул. Фізкультури, 28, тел. +38 044 390-54-57, факс +38 044 390-08-61) (далі – «Компанія») на обробку моїх наступних персональних даних, що збираються через сайт https://careers.epam.ua (далі – «Сайт»):

відомості, що збираються в автоматичному режимі (IP-адреси пристроїв, за допомогою яких відвідується Сайт, тип пристрою, дата і час відвідування Сайту, поновлення та видалення або знищення даних, відомості про дії на Сайті (в т.ч. про рекламу, що переглядається, використання сервісів Сайту), файли «cookies»), в т.ч. з використанням метричних програм (систем) Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar,

відповідно до умов обробки, викладених у цієї згоді.

Дії з персональними даними та способи обробки.

Ця згода дається на вчинення наступних дій (операцій) або сукупності дій (операцій): збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), включаючи передачу юридичним особам в рамках групи компаній ЕПАМ та іншим зазначеним у цієї Згоді третім особам (в тому числі іноземним суб'єктам відносин, пов'язаних з персональними даними), знеособлення, знищення персональних даних, в тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, включаючи шляхом внесення в інформаційні системи персональних даних Компанії.

Мети.

Обробка моїх персональних даних на підставі цієї згоди може здійснюватися Компанією з метою:

  • поліпшення роботи Сайту, підвищення зручності та ефективності моєї роботи з Сайтом,
  • надання рішень і послуг, які найбільш відповідають моїм потребам,
  • визначення моїх переваг, відображення рекламних оголошень (поведінкової реклами),
  • надання цільової інформації щодо рішень і послуг Компанії та її партнерів,
  • надання мені таргетированной реклами на основі моїх переваг/дій на Сайті за допомогою сервісів Facebook, Instagram,
  • забезпечення технічної можливості функціонування Сайту.

Я ознайомлений(а) з більш докладними Умовами обробки файлів «cookies» за посиланням https://careers.epam.ua/cookie-policy.

Треті особи.

Я розумію, що Компанія є юридичною особою, яка входить до міжнародної групи компаній ЕПАМ, а Сайт використовується всіма юридичними особами з даної групи компаній, в зв'язку з чим я даю свою згоду на транскордонну передачу та надання доступу до моїх персональних даних, зібраних через Сайт, всім юридичним особам, що входять в дану групу, і використання моїх персональних даних цими юридичними особами виключно з метою, зазначеної у цієї згоді на обробку персональних даних.

Я розумію, що Компанія використовує рекламні послуги соціальних мереж Facebook, Instagram, в зв'язку з чим я даю свою згоду на передачу і надання доступу до моїх персональних даних, зібраних через Сайт, а саме таких:

IP-адреси пристроїв, за допомогою яких відвідується Сайт, історія браузера, тип пристрою, тип операційної системи і комп'ютера, мобільного браузера, дата і час відвідування Сайту (сесії), оновлення та видалення даних, відомості про дії на Сайті (в т.ч. про рекламу, що переглядається, використання сервісів Сайту), файли «cookies»,

власникам соціальних мереж Facebook (www.facebook.com, Facebook, Inc. 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025), Instagram (www.instagram.com, Facebook, Inc. 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025), для цілей надання сервісів вимірювання і таргетингу реклами на основі моїх переваг / дій за допомогою соціальних мереж Facebook, Instagram.

Я повідомлений(а), що зазначені вище власники соціальних мереж Facebook, Instagram можуть використовувати файли «cookie», веб-маяки та інші технології зберігання даних для збору або отримання інформації з Сайту і будь-яких інших ресурсів мережі Інтернет і використовувати цю інформацію для зазначених вище цілей. Я повідомлений(а), що можу заборонити збір та використання інформації для таргетингу реклами шляхом заборони збереження файлів «cookies» в налаштуваннях свого браузера. Я також повідомлений(а), що можу отримати доступ до механізму здійснення такого вибору на сайтах:

Компанія повідомила мене про те, що більш детальну інформацію про файли «cookie» і принципи їх роботи можна знайти на ресурсі http://www.aboutcookies.org/.

Термін дії.

Ця згода діє з моменту її надання і протягом всього періоду використання мною Сайту до моменту відкликання цієї згоди. Протягом даного терміну Компанія, інші зазначені в згоди особи вправі обробляти, в тому числі зберігати, мої персональні дані, зазначені в цієї згоді.

Порядок відкликання згоди. Мені відомо, що ця згода в будь-який момент може бути мною відкликана шляхом направлення в Компанію письмового повідомлення про відкликання, спрямованого рекомендованим листом або переданого особисто за адресою: ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ», 03150, г. Київ, вул. Фізкультури, 28. Відкликання цієї згоди вступає в силу з дати вручення відповідного повідомлення Компанії.

У разі відкликання згоди на обробку персональних даних я поінформований(а) про необхідність припинити використання Сайту або, в разі відкликання згоди тільки щодо обробки файлів «cookies», відмови від обробки персональних даних метричними програмами (Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar та інших), в тому числі зібраних і оброблюваних для надання / показу поведінкової і таргетированной реклами, я поінформований(а) про необхідність відключити файли «cookies» в налаштуваннях мого браузера.

Місцезнаходження моїх персональних даних (фактична адреса обробки персональних даних): 03150, м. Київ, вул. Фізкультури, 28, а також за місцем знаходження філій та інших відокремлених підрозділів:

1) філія у місті Харкові ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ»: 61072, Харківська обл., місто Харків, вулиця Двадцять Третього Серпня, будинок 33-Г, корпус літ А-7;

2) філія у місті Вінниці ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ»: 21050, Вінницька обл., місто Вінниця, вулиця Миколи Оводова, будинок 51;

3) філія у місті Львові ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ»: 79034, Львівська обл., місто Львів, вулиця Угорська, будинок 14, секція 1;

4) підрозділ у м. Дніпро ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ»: 49044, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Барикадна, будинок 16, поверх 5.

Права суб'єкта:

Я до моменту надання цієї згоди ознайомлений зі своїми правами, передбаченими Законом України № 2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних» (далі – «Закон»), а саме:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим мною особам, крім випадків, встановлених Законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше як за 30 календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються мої персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти володільцю персональних даних вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкових втрат, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади, до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та посадових осіб або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для мені правові наслідки.

Цим я також підтверджую, що до надання даної згоди (в момент збору персональних даних) я ознайомлений з:

  • правами, наданими мені відповідно до чинного законодавства про персональні дані,
  • інформацією про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, місцезнаходження або місце проживання володільця та розпорядників персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, мету збору та обробки моїх персональних даних та осіб, яким передаються персональні дані, мети і підстави такої передачі, які дії з персональними даними передбачає їх обробка, термін зберігання, умови відкликання згоди, а також з іншою інформацією в простій та зрозумілій формі, що дозволяє мені дати інформовану, добровільну та свідому згоду на обробку моїх персональних даних.